Hoe helpt energetische healing bij kracht en rust?

Kracht en rust. Twee eigenschappen die ik allebei graag ervaar. En het liefste nog tegelijkertijd. Op het moment dat ik me krachtig en rustig voel, weet ik dat ik alles aan kan. Ik ben dan vol vertrouwen en voel me heerlijk!

Energetische healing kan helpen om zowel de kracht als de rust in jezelf te activeren. Tijdens een healing wordt je energie in balans gebracht, waardoor je oude energie die je niet meer dient, zoals vermoeidheid, angst en opgeslagen emoties, loslaat. Er komt dan ruimte voor nieuwe, frisse energie. Deze zorgt ervoor dat je je weer opgeladen voelt en dat geeft kracht.

Op het moment dat de energiebalans hersteld is, ervaar je ook veel meer rust in jezelf. Een energetische healing balanceert de yin en yang energie in jouw systeem. Wanneer de yin energie meer aanwezig is, zul je je wat slomer voelen en meer behoefte hebben aan slaap en rust, als je meer yang energie hebt zal je je juist heel actief voelen en dingen willen ondernemen. Doordat een energetische healing balans brengt in deze energieën ervaar je zowel rust als kracht in jezelf. Een prettige staat van zijn waarin je optimaal kunt functioneren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please reload

Please Wait