Yoga in Breda

Er zijn verschillende mogelijkheden om bij mij yoga te volgen:

Wekelijkse Yogales

Yoga Privéles

Yoga Verdiepingscursus

Doe je graag yoga in een groep, dan is de wekelijkse yogales een mooie optie voor jou.

Wil je aan persoonlijke doelen werken, deze kunnen zowel lichamelijk, mentaal of spiritueel van aard zijn, dan is een privéles wellicht meer geschikt voor jou.

Wekelijkse Yogales

Hatha Yoga         Maandagavond          19.15 – 20.30u         Zuiderlicht

Elke maandagavond geef ik een Hatha Yogales in Zuiderlicht. In deze les gaan we aan de slag met verschillende asana’s (houdingen), pranayama (ademhalingstechnieken), mudras en mantras om dichter bij jezelf te komen en jezelf meer in balans te brengen. Ik heb mijn yogaopleiding in India gedaan en breng Oost en West samen in mijn lessen.

Ik werk graag met een thema en intentie voor elke les voor een diepere ervaring. Door een intentie te gebruiken ben je nog bewuster bezig met het richten van je aandacht. Door het werken met verschillende thema’s – zoals een specifiek chakra, kracht of bijvoorbeeld loslaten – ervaar je jezelf op verschillende manieren en leer je soepeler mee te bewegen met wat er in je leven gebeurt. Zo werkt yoga mooi door in de rest van je week.

Hatha yoga is de oorspronkelijke yoga zoals deze al eeuwenlang beoefend wordt. De verschillende houdingen uit de hatha yoga hebben allemaal hun eigen gezondheidsvoordelen die zowel een lichamelijke, mentale als geestelijke uitwerking hebben. Zo kunnen ze bijvoorbeeld stressverlichtend, versterkend of balancerend werken of gericht zijn op het bevorderen van de werking van specifieke organen. De houdingen worden aangevuld met mudras (handgebaren), pranayama en meditatie.

Een losse yogales kost €14. Je kunt ook kiezen voor een strippenkaart. Deze is €99 voor 8 keer.

Yoga Privéles

Yoga Priveles

Het is ook mogelijk om een privéles te boeken. In deze les hebben we de ruimte om naar jouw lichaam, klachten en wensen te kijken en kunnen we meer de diepte in. Een privéles is heel waardevol als je het prettig vind om yoga te doen aangepast op jouw wensen en behoeften bijvoorbeeld als je specifieke lichamelijke klachten hebt waardoor je moeilijk meekomt met een groepsles, maar ook als je meer wil verdiepen in bepaalde houdingen, ademhalingstechnieken of yoga filosofie.

Een yoga privéles kost €59

Wil je meteen aan de slag of heb je nog een vraag? Mail me gerust: contact@biancaschutjes.com