Cursussen

Yoga Verdiepingscursus

Yoga cursusochtend

BurnOut: laat het achter je met yoga

Workshops

14 april speciale les met yoga en filosofie

De dans en yoga workshops heb ik als hartverwarmend ervaren. De combinatie van meditatie, yoga, dans en prachtige live muziek is de perfecte manier om uit je hoofd te komen. Het enthousiasme van Ester en Bianca is erg aanstekelijk, waardoor ik met een lading positieve energie naar huis ging.
~Judith
Dankjewel voor de fantastische dans workshop!
Het was weer zo mooi.
Jullie begeleiding zorgt voor een veilige setting waarin iedereen zichzelf mag zijn en waarbij vrijheid en speelsheid belangrijk is. Ik heb enorm genoten en heerlijk gedanst (mooie muziek!). 
Er zat zoveel in, dit is echt zo veel meer dan alleen maar dansen, jullie maken er iedere keer weer een feest van! Voor mij was het ook een verrassing hoe jullie met dit thema iedereen allerlei emoties en stukjes uit het eigen leven lieten ervaren. Het was voor mij maar volgens mij voor iedereen een geweldige reis.
Heel erg bedankt en heel graag tot een volgende keer!
~ Monique

Bij Zuiderlicht heb ik van deze 2 super fijne vrouwen een workshop gevolgd met Yoga en Dans. Het was heerlijk om te doen. De combinatie Yoga als warming up en Dans als expressievorm was fantastisch. Beide docenten zijn zeer enthousiast en kundig op hun eigen gebied en helpen je op een professionele manier te ontdekken wat Yoga en Dans voor je kunnen betekenen.
~ Danielle