Meditatie in Breda

Heb je behoefte aan meer tijd voor jezelf? Tijd om echt even stil te staan in het hier en nu? Om daardoor bewuster en rustiger door het leven te gaan?

Meditatie groepsles Breda

Elke maandagavond geef ik een ontspannings- en meditatieles in Breda. Ik werk met relaxatietechnieken, zoals Yoga Nidra, om in een diepe ontspanning te komen vanuit waar je makkelijker in meditatie kunt stappen. Met deze les geef je jezelf de ruimte en tijd om te oefenen met meditatie zodat het steeds makkelijker voor je wordt om dit ook op andere momenten toe te passen. Er wordt een veilige setting gecreëerd waarin je kunt ontspannen en dichter bij jezelf kunt komen. Om jezelf bewust te ervaren en helemaal in het moment te zijn. Zodat je ook in het dagelijks leven minder spanning en stress ervaart en meer rust kunt vinden in jezelf.

Wat is Yoga Nidra?

Als onderdeel van de meditatieles geef ik de techniek Yoga Nidra. Dit is een Indiase relaxatietechniek van Swami Satyananda Saraswati die ik zelf ervaren en geleerd heb in India. Op mij had deze techniek een zeer goede uitwerking en dit zag ik ook bij veel mensen om me heen, waardoor ik het nu zelf ook graag geef aan anderen. Tijdens de yoga nidra kun je in de staat komen tussen slapen en waken in. Dit is een diep ontspannen staat waarin lichaam en geest zich kunnen herstellen. Er wordt gezegd dat een halfuur yoga nidra gelijk staat een twee uur slaap.

Meditatieles

Waar: in Princenhage
Wanneer: elke maandag van 18.00-19.00u.
Voor wie: het is geschikt voor iedereen, of je nu wil beginnen met mediteren of dat je dit al langer doet.
Prijs: €14 voor een losse les, of €99 voor een strippenkaart van 8 keer

Als je mee wil doen, meld je dan aan via contact@biancaschutjes.com

Ook als je meer info wil kun je even een mailtje sturen.

Meditatie privéles Breda

Het is ook mogelijk om een privéles te volgen. In een privéles wordt de les helemaal op jou aangepast waardoor we gerichter kunnen werken aan wat jij graag wil leren en waarbij jij je eigen tempo kunt bepalen. Een privéles kost €59.

Heb je hier interesse in? Neem dan contact met me op!