Rigpa Energetic Healing

Rigpa is een Tibetaans woord dat puur gewaarzijn betekent dat vrij is van verstoringen. Een Rigpa Energetic Healing (oftewel R.E.H.) is erop gericht dit verstoringsvrije pure gewaarzijn te herstellen.

Rigpa Energetic Healing is een vorm van energetisch genezen met de Indiase Ayurveda als basis en met invloeden uit het Tibetaans Sjamanisme en het Boeddhisme. Deze healing methode is meer dan 2500 jaar geleden ontstaan en werd lange tijd alleen binnen de gemeenschap doorgegeven van leraar op leerling, maar sinds ongeveer 1990 werd het wijder verspreid om te voorkomen dat deze waardevolle manier van genezen zou verdwijnen. Daardoor is het buiten Tibet nog een hele nieuwe manier van genezen.

Rigpa Energetic Healing bij Zuiderlicht, Breda

Rigpa Energetic Healing: hoe werkt dat?

De R.E.H methode zorgt ervoor dat je frequentie verhoogd wordt, op fysiek, mentaal en energetisch niveau. Hiermee is het een vorm van holistische genezing.

Alle cellen en organen in ons lichaam trillen op een bepaalde frequentie. Een gezond orgaan trilt op een frequentie die in harmonie is met de rest van het lichaam. Wanneer deze frequentie verandert, wordt de harmonie doorbroken en kunnen we ongemakken, pijn en ziekte ervaren.

Rigpa Energetic Healing zorgt ervoor dat de frequenties weer in balans kunnen komen waardoor je terugkeert naar je natuurlijke staat van zijn.

Wat kan een healing je bieden:

 • Ontspanning
 • Herstel van je energiebalans
 • Verlichten van lichamelijke pijn
 • Rust in je hoofd
 • Meer leven vanuit je hart
 • Loskomen van vastzittende emoties
 • Loslaten van spanning
 • Beter slapen
 • Inzichten
 • Vertrouwen in het leven

Ik heb deze healing een aantal jaar geleden zelf mogen ontvangen en het bracht me zoveel dat ik meteen wist dat dit iets was dat ik ook aan anderen zou willen bieden. Na de behandeling voelde ik me weer helemaal in balans en was ik volledig in contact met mijn diepste zelf, wat mij zoveel energie gaf dat ik me dagenlang licht en vrolijk voelde.

Mijn lering en initiatie heb ik mogen ontvangen van Jose Antonio Manchado.

Voor een behandeling met kun je kiezen uit de volgende mogelijkheden:

 • Rigpa Healing – In deze behandeling wordt je energie weer in balans gebracht op zowel fysiek, mentaal en spiritueel niveau. Er kan gewerkt worden aan specifieke lichamelijke en/of mentale klachten. Je algehele welzijn wordt verhoogt. Voorafgaand aan de behandeling hebben we een kort gesprekje waarin je aandachtspunten kunt aangeven. Deze healing duurt 45-60 minuten voor €50.
 • Rigpa Healing & Inzichtensessie – Dit is een uitgebreidere sessie waarin de Rigpa Healing wordt gecombineerd met een energetische reading en ontdekken we samen waar je vastloopt in je leven en hoe je meer kunt gaan leven vanuit jouw eigen ziel. Deze sessie duurt 75-90 minuten voor €75.

Wil je dit ook ervaren? Stuur dan een mailtje naar: contact@biancaschutjes.com


Afgelopen week ben ik voor het eerst bij Bianca geweest. Ondanks dat ik te laat was nam ze alle tijd die nodig was. Ik had gekozen voor de lange inzicht sessie. Bianca creëert een veilige sfeer. Er hangt een positieve energie waardoor ik geheel op mijn gemak me kon onderwerpen aan haar talent. 
Ik ben geadopteerd en daar ontdekte ze nog veel resten aan emoties en ander soortige trauma’s. 
Bianca doet alles in rust en liefde. Toen ik vroeg of ze me kon uitleggen wat er gebeurde, deed ze dat liefdevol. Ik voelde me warm en koud worden en ze legde me uit op mijn verzoek wat ze voelde en zag. Dankzij dat ze zo helder kon verwoorden wat er gebeurde voelde ik me nog veiliger. 
Er was een open setting waardoor het lukte in contact te komen met gebeurtenissen en personen uit mijn diepe jeugd. Dit was een cadeautje wat me heel veel gebracht heeft. 
Ik kom zeker terug want ben nog lang niet klaar. 
~ David

De Rigpa healing bij Bianca vond ik heel fijn!
Bianca heeft een prettige en rustige manier van werken waardoor ik me meteen veilig en op mijn
gemak voelde. Op een heldere en positieve manier gaf ze aan wat ze in mijn energie tegenkwam.
Heel knap dat ze alle thema’s die speelden feilloos en zonder oordeel kon benoemen én helen.
Na de healing voelde ik me rustig en heerlijk ontspannen. Daarnaast voelde het alsof er op allerlei
gebieden in mij ruimte en rust was ontstaan.
De healing heeft mij veel gebracht; in een tijd die voor mij heel hectisch was.
De rustgevende werking ervan heeft nog lang doorgewerkt.
~ Monique

De Rigpa Healing bij Bianca was een fijne ervaring. Bianca heeft een warme persoonlijkheid waarbij je je snel op je gemak voelt. Ik voelde me na de behandeling lichter en vrijer in mijn lichaam en rustiger in mijn hoofd. Een gevoel van ‘zijn’ .
~ Lisanne

Bianca, je bent een speciale vrouw. Je straalt rust en integriteit uit. Mijn dochter heeft veel aan jouw sessies gehad.
~ Ineke

De Rigpa healing bij Bianca was erg fijn. Het heeft me veel rust gegeven. Bianca is een warme therapeute, neemt alle tijd en geeft veel ruimte.
~ Marjolein